ponedeljek, 4. november 2013

Mama's superduper week

Hej, po napornem tednu upam, da mi uspe cimprej spisati naslednjo objavo.

Teden je bil odlicen! 

Ponedeljek naj spada se k prejsnjemu tednu, od torka naprej je bilo pa pestro. Kronicno mi primanjkuje spanca, doziram se z Naprosyni skoraj dnevno, ampak kljub temu uspem sportat in hodit na predavanja, le z ucenjem mi gre slabse. Ampak bo ta teden drugace, pocitek in veliko ucenja cez vikend. 
V torek zvecer najprej ogled filma Gravity v kinu (ki je bil v nemscini, a na sreco ni bilo veliko govorjenja). Priporocala mi ga je Kaja (sister), bil mi je vsec. 
Po filmu pa "voden" ogled po barih in klubih v centru Hdb, kjer mi je bil eden se posebej vsec. Mala luknja, nabito polno, to pa zato, ker strezejo poseben shot, ki ga moras spiti, da postanes pravi Heidelbercan. To je bil najboljsi shot ever!!! :) izgleda ljubko, na vrhu limonina rezina s kocko sladkorja, spodaj pa pijaca rahlo motne oranzne barve, kot sok. Kocka sladkorja na zacetku gori, ko ugasne, moras prezveciti limono in sladkor, cez pa na eks spiti tekocino. Njamm :) tekocina je TABASCO v nekem alkoholu. Naj omenim samo zabavni del, ogromno smeha, pekocega in zelodcnega pa raje ne..

Sreda normalen dan, vecer se je spet zavlekel pozno v noc, cetrtek pa Halloween, koncno. In obiiiisk! 
Po dopoldanskih predavanjih sva z Licio sle v soping za halloween odpravo. Prvic sem sla namensko po te stvari, bilo je zelo zabavno, ker sva obe z Licio nekoliko manj zainteresirani za nori makeup ali oblekce in sva se pocutile zelo neumno kupovati te stvari. Na koncu sva kupile le nekaj modnih dodatkov, vijolicno sminko itd.. Na izbiro smo imeli najmanj 10 partyjev, odlocili smo se, da gremo na enega izmed vecjih. V prostor smo prisli po enournem cakanju v vrsti. Sama scena in okolje ni bilo najboljse, saj se je party dogajal v menzi, glasba ni bila po nasem okusu, sicer pa je bilo ok. Ce je druzba prava, je vedno prijetno. 

No in tudi mama in Brane sta koncno prispela! In tudi domac strudl! Dedi in bica sta vstala ob 3.30, da sta poslala svezega. Najlepsa hvala!! V petek smo sli v Mannheim ter preziveli popoldan vsi utrujeni v apartmaju, si masirali stopala in uzivali ob vinu :) Zvecer pa spet nekaj solo programa v kampusu in kratek spanec. Enkrat te dni sem tudi plavala, ne vem vec dneva, bilo je super, kot bi letel po vodi.. Cutim, da postajajo noge po spinningu mocnejse in jih lahko dobro uporabim v vodi. Ni boljsega obcutkaa. Ceprav sem se ob vsej utrujenosti in nenaspanosti po plavanju cela tresla. Ampak tudi to je vedno prijeten obcutek, ce si fizicno utrujen od sporta.
Sobota pa shopping day! ..da je vse skupaj se bolj popolno :P Zvecer smo sli na vecerjo v mesto na tocno dolocen kraj, ker sem si zazelega ovcjih kotletkov. Bili so krasni, ravno prav roza peceni (zdaj obozujem taksno meso, vcasih ga nisem mogla niti pogledati:)), vendar ocitno nekaj ni bilo ok z mesom - zelodcne tezave... no, zvecer pa koncno cas za normalen spanec, pa se to ni bilo dovolj, saj je bilo v nedeljo ob 8.45 vstati kot sredi noci. Po obilnem zajtrku v nedeljo smo se z mamo in Branetom poslovili z nekaj solzicami (ne mojiiih), nato pa je prisel dan za  pocitek in plavanje ter vecerno druzenje ob filmu. In noc je spet kar naenkrat krajsa, grrrrr. Pa spet nic ucenja, v ponedeljek pa test pri nemscini - unregelmäsigen Verben. Kljub slabsi pripravi mi je slo se kar ok :) 
Ta teden je torej namenjen spanju, verjetno kaksen party proti koncu tedna, veliko sporta (v soboto pride naspored 3h spinning) ter ucenje. 

Se enkrat hvala mami in Branetu za obisk, pase nekaj domace druzbe, hrane, vina in predvsem razvajanja :) 








Ni komentarjev:

Objavite komentar