nedelja, 24. november 2013

Back on track

Evo me, na hitro.

Vse je spet po starem - dobro počutje, zdravje super, treniram in uživam na polno. (posledično tudi umiram od utrujenosti na polno)

Prejšni teden smo v petek imeli international dinner, vsak je prinesel nekaj iz svoje države; jaz domačo salamo, ki jim je bila zelo všeč. Super se je skladala s srbskim ajvarjem in rakijo.. Preostanek noči smo preživeli naokoli, spoznavali zanimive ljudi; ena najboljših noči do sedaj.
V nedeljo sva z Licio odšli v Stuttgart (ker sem na žalost zafrknila s prijavo na izlet v Köln). Našli sva prvega kuhančka (ki je bil neverjetno močen, ali pa sma bili midvi preveč utrujeni. Na vino vsekakor nisem odporna. Druga zgodba je mogoče pri Jacku :)). Kljub temu, da je bilo vse zaprto, sva maksimalno uživali, si privoščili nedeljsko kosilo in ogled Mercedez muzeja.. kar zanimiv.

Ta teden sem začela s plavanjem v ponedeljek ob 7.00 in večernim spinningom isti dan. Super feeling, razen celotedenskih krčev v nogah!
Ostale dneve sem preživela na univerzi ali študirala doma. Praznovali smo rojstne dneve, se srečali v naši Dirtykitchen, šli na večerjo, gledali filme v kinu ali doma.. Kar nekaj aktivnosti, ki jih moram počasi omejiti z alkoholnega in študijskega vidika..
V petek zvečer je prišla Vita; paše imeti nekoga ''domačega'' ob sebi. Pa tudi sicer mi obisk veliko pomeni. V soboto sva uživali po ''babje'', šopingirali (obe sva kupili oblekce:)), zvečer pa žurali. Kar nekaj stvari nama je ostalo za ogled danes, ampak... ponoči sva prišli domov dokaj pozno, jaz sem šla plavat ob 9.30 (s presenetljivo dobrim občutkom!), nato pa sva ob 1 ''zajtrkovali'' palačinke - končnoo. Potem sva namesto ogleda mesta raje zaspali, zakaj pa ne.

Zdaj pa za knjige..

Lp














1 komentar:

  1. Joj no, zdej sm si pa kuhančka zaželela. Najbolš da si ga grem kr nrdit ... ;)

    OdgovoriIzbriši